-
Ostatnie posty
-
Albo inny amplituner. Wyższe modele amplitunerów mają wyjście HDMI MAIN z obsługą (e)ARC oraz wyjście HDMI SUB. Do MAIN podłącza się TV z ARC, a SUB wykorzystuje się np. dla projektora. Ale wtedy źródła (w tym wypadku Fire TV) podłączasz pod amplituner i w praktyce w tym układzie nie korzystasz z SMART w projektorze. No przy X1700 jak @PanKlor pisze jedyna opcja to spliter, ewentualnie "przełączanie" kabla HDMI (co robisz obecnie). @Pan Peresada zwróć uwagę że podłączanie/odłączanie kabla HDMI powinno być robione na wyłączonych urządzeniach bo można łatwo "załatwić" płytę HDMI.
-
Przez il Dottore · Napisano
Kawy aromatyzowane będą w Wolnej Polsce zakazane!!! Ostatnio pczęstowano mnie czymś takim - orzechowa czy coś takiego... myslałem, że puszczę pawia. Tutaj polski test tego automatu Siemensa: wydaje się być OK. -
Nie zdążyłem z edycja. Kup taki splitter HDMI ktory ogarnie rozdzielczości, hdry itp. jakich potrzebujesz. Firesticka wsadz do jednego z wejść w Denonie i oglądaj w ten sposób. Źródłem zawsze bedzie Firestick a ekrany bedziesz włączał wedle uznania. Jak nie oglądasz TV to nie jest Ci potrzebny ARC.
-
-
Ostatnio poruszane tematy