-
Ostatnie posty
-
Tylko jak to później wygląda na ścianie. Niekoniecznie będzie estetycznie.
-
Witam. Poszukuję głośnika/głośników aktywnego do salony 20m^2. Przeznaczeny wyłącznie do słuchania muzyki. Najczęściej z Samsunga S24, czasem z laptopa. Połączenie głównie bluetooth i czasem usb-C / 2RCA. Muzyka Rockowa, Jazzowa, Blusowa. Budżet 1500zł. Pierwszy wybór Marshall Stanmore III potem Klipsch the Fives ale im dłużej czytam tym mniej wiem. Tak że co polecacie?
-
Przez Artur Brol · Napisano
Witam Panowie. Jak widzę królują zegarki, gitary, podglądanie nieba, parzenie herbaty i cwiczenia fizyczne. Zdrowie bardzo ważne. Jedno chyba z bardziej przyjemnych i jednocześnie zdrowych zainteresowań. Ja za młodego znaczki zbierałem, książek tez troche mam i komiksy. Chyba najlepsze serie z lat młodości, Funky Koval, Walka o planete, Kajko i Kokosz, Yans i Szninkiel. Teraz to puzle. Mialem temat ale go ktos skasował. Także w tej chwili jestem zajęty The Course of Empire Thomasa Cole. Chyba 5 obrazów w tym cyklu namalował. Jak będę mial gdzie powiesic, to poszukam reprodukcji i sobie powieszę. Bitwę pod Grunwaldem zresztą tez, planuje zakupić.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy