Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Może Tomek ( @elektron6 ) mógłby pomóc. Trzeba dokładnie znać budowę wewnętrzną lamp i mieć sprzęt pomiarowy.
    • Zastanawiam się w końcu nad kinem domowym w domu. Obecnie mam YAS-706 i 2x musiccast 20, które kupiłem by zrobić surround, ale okazało się, że mój soundbar tego nie obsługuje🤦‍♂️ zastanawiałem się nad RX-V4A, ale poczytałem i wszyscy piszą, że nie warto i lepiej niewiele dopłacić do RX-V6A. nie potrzebuję niczego więcej niż 5.1 i ma pewno w przeciągu najbliższych lat to się nie zmieni. Zestaw będę używał z Hisense U7N oraz XBOX X. Pokój z aneksem kuchennym jakieś 4x6. wpadła mi w ręce okazja (chyba) RX-V685 za 1000 i teraz pytanie do Was, bo nie do końca sie na tym znam. Yamaha nie przepuszcza 4k120, ale to chyba można rozwiązać podpinając Xbox dezposrednio do TV i chyba problem rozwiązany? Czy są jeszcze jakieś inne minusy w stosunku do nowszego modelu? Nie chodzi mi o możliwości późniejszego rozbudowywania, tylko odnośnie rozwiązań na tu i teraz. Czy jest sens inwestowania więcej w nowy model, czy 685 całkowicie powinien wystarczyć moim zapotrzebowaniom? myślę o Yamaha, ponieważ mam już 2x musiccast 20. bede wdzięczny za wasze opinie.
    • 19 czerwca w Radomiu odbędzie się koncert J. M. Jarre'a - jakby ktoś chciał się wybrać. https://biletyna.pl/koncert/Jean-Michel-Jarre/Radom?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=a_60032_o_15700_oc_22_n_JMJ_Perfmax_ERS4&utm_content=23663610942&utm_agid=&utm_term=&creative=&device=c&placement=&gad_source=1&gad_campaignid=23669072528&gbraid=0AAAAApQS1Erhc1lU489RiiynCW3zMhKuP&gclid=EAIaIQobChMI9ZG-0qTCkwMVYqeDBx155QwVEAAYASAAEgLUDvD_BwE  
    • Wiekszosc tych lamp tfk albo taytheony tylko ze dwa typy ecc82 i 83 a one sa praktycznie takie same
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...