-
Ostatnie posty
-
Mam je od kilku lat na suficie i polecam. Kabel max 1,5mm z tego co pamiętam, grubszy nie przejdzie przez podstawę.
-
Ja mam 707 s3 + Marantz PM7000n i ten zestaw gra bardzo przyzwoicie. Jak na takie małe pudełka mocy nie brakuje. Jakość dźwięku piękna i im dłużej ten zestaw mam tym bardziej mi się podoba.
-
Przez il Dottore · Napisano
No tak - kupowanie zasilacza za 200€ do lepszych MP3 ze Spotifaja to chyba jednak kwiatek do kożucha. Inna sprawa, że gdy miałem Spotify to nie czułem, że te pliki są niskiej jakości. W samochodzie czy nawet na dobrych słuchawkach z telefonu (bo tylko tak używałem Spotify) grało to bardzo fajnie. No ale ktoś wyczuł, że studiowanie przez 10 lat to trochę przegięcie (miałem darmowe Spotify dla studentów ) i mnie zablokowali. Za MP3 płacić nikomu nie zamierzam. Tym bardziej że opcja Tidala dla studenta to jest 4€/mc a tak się składa, że syn studiuje. -
Przez il Dottore · Napisano
Dokładnie tak! Jakbyś opisywał moje. Więc do muzyki się nie nadają bo wychodzi masywna buła i zero precyzji. Do czego zatem są dobre te Kossy? Ano - do filmów! Każdy film na nich słychać jak epickie dzieło!
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy