Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Hej, "Schiit Freya+ F (jakie lampy, propozycje?) oraz NuPrime STA-9 V2 (x2 w mono?) lub Schiit Vidar 2" Ktoś miał okazję posłuchać i może podzielić się proszę wrażeniami?  U mnie jak się zdecyduje zagra z B&W 705 S2 signature na około 30m². Można gdzieś w Gdańsku lub okolice Kaszub (jeszcze tydzień na urlopie) znaleźć salon gdzie mógłbym posłuchać albo chociaż dotknąć tego sprzętu  🙃? Nie chodzi o moje oczekiwania, tylko odczucia kogoś, kto miał czas aby zaznajomić się z tym sprzętem. 
    • Nie mnie to oceniać, ale nie chciałbym słuchać muzyki i martwić się czy przypadkiem jakieś zakłócenia ponadakustyczne nie są wzmacniane w tym "dzwonie" powodując kompresję mocy w torze tweetera 😉
    • MA g cena z innej półki ,słuchałem pylonów 30 mk2 i bardzo podobały mi się wokale ,same głośniki w nich to bardzo przyzwoita klasa,może faktycznie mk1 sporo się różnią od 2  
    • Ta charakterystyka nie jest wcale zła. Ważne, że wykresy dla 4 i 8 omów są w użytecznej części pasma niemal identyczne. A te 1,5 dB różnicy przy 20 000 Hz? Kto to usłyszy? Zmiany obciążenia raczej nie wpłyną na stabilność tego wzmacniacza (poza bardzo wysokimi częstotliwościami)  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...