-
Ostatnie posty
-
Faktycznie, nie wygląda to zbyt dobrze, a można stwierdzić, że nawet tragicznie. Ja mam całoroczne założone w 2023 r. Continental AllSeasonContact 2 i wyglądają bardzo dobrze. Po wielu latach jeżdżenia na letnich i zimowych, zdecydowałem się na jeden typ opon, starałem się wybrać opony biorąc pod uwagę testy i opinie w internecie. W 2023 była to jedna z najlepszych opon wielosezonowych, nie wiem jak jest teraz? Mam z głowy problem zamiany dwa razy w roku opon co sobie szczególnie chwalę.
-
Cześć Jeśli szukasz więcej ciepła na średnicy od Denona, to ze stajni Fezza prędzej będzie Olympia lub taniej Mira Ceti 300B Silver Luna Prestige też potrafi zagrać po cieplejszej stronie, ale nie wiem, czy będzie to wymagane przez Ciebie przejście z PMA-2500NE. Titania to z kolei granie równe, dynamiczne, mało "lampowe". Posłuchać warto, ale nie tego raczej szukasz. Poza sceną, bo ta jest w niej bardzo przyjemna Wyższe Arcamy i Yamahy też moim zdaniem nie dadzą Ci ocieplenia i dociążenia. Może jakiś Moon, nowy Musical M5xi będzie fajnym kierunkiem
-
Z tych dwóch konkretnych modeli bardziej Silver Luna Prestige, szczególnie pracująca w trybie triody. Bo Titania pracuje tylko w jednym trybie, to typowy push-pull na lampach mocy typu KT, czyli dużo większy nacisk na dynamikę, niż na ciepło. Ale najlepiej samemu znaleźć możliwość posłuchania jednego i drugiego, by ocenić, czy różnica w ich brzmieniu jest dla Ciebie czytelna.
-
Bardzo podoba mi się ten trend na okienka w sprzęcie, które pozwalają zajrzeć do środka
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy