-
Ostatnie posty
-
Niewiarygodne jak dobrze nagrana jest ta płyta....😲, no i w ogóle.... o ja cie...
-
Myślę, że lakierem nie uzyska się efektu wysokiego połysku. Trzeba zastosować politurę i to w przynajmniej 4-5 warstwach, szlifowanych coraz drobniejszym papierem ściernym, kończąc na min1500 -2000 lub paście polerskiej. PS. Wosk nie daje efektu wysokiego połysku.
-
Obawiam się, że trzeba najpierw kilka warstw lakieru bezbarwnego. A potem delikatna polerka, i na końcu wosk.
-
Panie... Mój pierwszy rower to był Pelikan, mały biały składak, z granatowymi błotnikami. Na pierwszą komunię dostałem dokładnie takie pomarańczowe Wigry 3, na pełnym tuningowym wypasie: dwa lusterka, lampki na dynamo, migacze na dwie baterie R20, chlapacze na błotnikach z miękkiej różowej gumy, odblaski na szprychach, odchylana plastikowa chorągiewka z odblaskami na bagażniku. Jak wyjechałem na podwórko, to wszystkie dzieciaki mi zazdrościły Potem była mała kolarka Sprint 2, duża Ukraina, a dalej to już motorower, motocykle, auta. Ale tego pierwszego wyjazdu na Wigrach nie zapomnę nigdy, byłem taki szczęśliwy...
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy