-
Ostatnie posty
-
My tu walczymy o ograniczenie pogłosu , montujemy absorbery , dyfuzory .... A tu proszę. Powiesili dywan na ścianie w studio i jest cacy
-
@BlaBla , ale słyszysz wyraźnie różnicę między CD vs SACD ? Między XLR , a RCA ?
-
Przez terracan1929 · Napisano
Zgodnie z tym co usłyszałem na AudioVideoShow Cambridge wprowadza w marcu serię Black. Zrobi to dokładnie za 2 dni. Prośba do chłopaków z branży - dajcie znać gdy dostępny będzie czarny CXN100. Dajcie mi też fajną cenę na niego Przy okazji pytanie do znawców materii. Jak z radiem internetowym w CXN100? Dostępność stacji taka jak w Musiccaście? No i gdzie można dokupić pilot do takiego CXNa? -
Poniżej plik z pomiarem REW przed i po zamontowaniu chmury. Oczywiście pomiary wykresy itd... ale i tak najważniejszy jest ostateczny odsłuch bo to on powoduje czy jesteśmy zadowoleni z tego co słyszymy. Potrafię doprowadzić bass do lini prostej ale co z tego jak takie granie nie sprawia mi przyjemności. wykres pomaga bo potrafi nakierować, ale ślepo w niego nie wierzę zresztą tak samo podchodzę do pomiarów. Potrafią się bardzo różnić w szczególności w wysokich tonach nie zmieniając absolutnie nic w pokoju nagle wysokie znikają o 3db w mojej ocenie to nie jest normalne dlatego do pomiarów podchodzę z chłodną głową. Oczywiście nie mam profesjonalnego sprzętu do pomiarów mikrofon to umik 1 jednak mimo wszystko cieszę się , że go mam Lamele.mdat
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-
2 356Gość · Rozpoczęty