-
Ostatnie posty
-
No właśnie, zapał do 303 mi trochę osłabł jak się trochę wgryzłem w temat. Jeśli miałbym się rozglądać za używkami to muszą one spełnić dwa dodatkowe warunki. Srebrny panel oraz max wysokość 10cm. Wnękę w szafce mam 26.5cm więc wzmak to 15.5-16cm a trzeba przecież zostali chociaż trochę miejsca na cyrkulację. To tak naprawdę emisji mieć poniżej 9cm i tu się wybór zawęża. Na blacie takiego kłócą nie postawię bo TV stoi na szafce a nie wisi na ścianie. Dlatego pomyślałem sobie o tych SMSLach.
-
Przez From Nowhere Crew · Napisano
Przy front high nie ma efektu wow, praktycznie nie odczuwasz ich w KD bo miałem tak zamontowane u siebie. Amplituner mam Onkyo RZ50, kalibracja będzie robiona umick1. Niestety kanapa musi być w tym miejscu ze względu na projektor i wielkość ekranu który ma 120”. Kolumny surround back też dalej być nie mogą bo jak widać na projektach ściana prawa już więcej nie pozwoli. Niestety jest to salon otwarty na jadalnie i kuchnię i muszę pomieścić się w tym co mam. I tak ściany zostały przebudowane względem oryginalnego projektu właśnie po to żeby w ten sposób zmieścić 7.2.4. Ja jeszcze nie dostałem kluczy do mieszkania, narazie mam projekt zrobiony przeze mnie i dopytuje o szczegóły zanim wejdę na mieszkanie i będę robił testy. sufit będę obniżał 20 cm, będzie wełna akustyczna oraz płyta akustyczna w celu zniwelowania pogłosu w pomieszczeniu. Atmos będę w obudowach pod sufitem podwieszanym. Atmos mam już wyliczone kąty i odległości według pewnego wzoru który znalazłem na YouTube. Największą zagwozdkę dają mi właśnie tylne surroundy … -
Przez SkoraSkkra61 · Napisano
Nic nie będzie oddawane 🙂 jeśli rzeczywiście będzie źle, to jest jeszcze opcja na szafce która stoi między kolumnami. A ostatecznie, to pod szafką będą końcówki kabli, i gdy najdzie ochota na słuchanie to postawie przed szafką przy kolumnach i wepnę kabelki 🙂 -
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Tak sklep sprawdzony, gdy kupisz powyżej 50 dolarow, wysylka darmowa i brak opłat celnych. Z reguły w ciągu 7 dni dochodzi. Piotrze te 303 dopiero co w innym temacie mocno krytykują.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy