-
Ostatnie posty
-
Przez PiotrBajda · Napisano
Cześć. Jako świeżak na forum zacznę od takiego pytanka / prośby o rekomendację. Jestem szczęśliwym posiadaczem kolumn W.Kucke Linea B50 . Wspaniałe wintydżowe monitorki, grają genialnie z góry dzięki metalowym gwizdkom ale tak jakby trochę brakuje im dołu. Obecnie podpięte są do jakiegoś starego BUDŻETOWEGO Grundiga. Jak Waszym zdaniem poprawić brzmienie z dołu? Może bardziej, czym je poprawić? Jakim wzmacniaczem? Zakładam, że potrzeba coś z epoki. Niestety nie mam nieograniczonych środków i raczej poszukuję czegoś z niższej półki cenowej niż z tej 5cio cyfrowej. A może po prostu potrzebny mi jest korektor i to załatwi sprawę? -
Przez Highlander_now · Napisano
Myślę, że wcześniej. Kaczyński będzie próbował i myślę, że z powodzeniem, stworzyć koalicję do przedstawienia konstruktywnego wotum nieufności. Teraz jest na to najlepszy moment. -
Przez marcinmarcin · Napisano
kilku dB się nie koryguje, chyba że mówimy o kilkunastu... -
Przez przemeklbn · Napisano
I kto posłuchał tego apelu Kaczyńskiego w jego mediach społecznościowych? Przecież jego beton partyjny na pewno już zagłosował. Oglądałem wczoraj wieczory wyborcze w Polsacie i TVP-INFO i wszyscy eksperci tam twierdzili, że czym wyższa frekwencja tym bardziej na korzyść Trzaskowskiego. Paweł Piskorski (współzałożyciel PO) wymienił nawet próg, jakoby frekwencja poniżej 72% będzie oznaczała słaby wynik Trzaskowskiego.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy