-
Ostatnie posty
-
Przez Michał1986 · Napisano
Cześć! Chciałbym zapytać was o radę, sugestie, propozycje Postanowiłem pójść o poziom wyżej jeżeli chodzi o domowy sprzęt audio i zamienić swój dotychczasowy zestaw Edifier S3000Pro + Audiolab 6000N Play na coś o szerszej scenie, głębszym i szybszym basie i lepszym odseparowaniu instrumentów. Zasadniczo mam 3 typy konfiguracji, w których zawsze musi znaleźć się opcja streamingu z Tidala. Mój limit to 16.000,00 zł. 1. Sonus Faber Duetto jako głośniki aktywne, bez żadnych dodatków, ponieważ same w sobie posiadają już wszystko, co potrzebuję, w tym streaming z Tidala. Koszt to ok $4.000. 2. Airpulse A300 Pro + Bluesound Node Icon. Koszt to ok $3.000. 3. Chario Constellation DELPHINUS MKII + jeden z poniższych wzmacniaczy (choć większość wykracza poza budżet). - NAD M10 v3 - mój faworyt w tym zestawieniu - NAD C 700 v2 - Cambridge Audio Evo 150SE - Marantz Model 40n Pomieszczenie ma ok 35m2 i nie mam miejsca na podłogówki. Który z tych zestawów ma największy/najmniejszy sens? I dlaczego? Z góry dzięki! -
Od niedawna mam REL-a T/9x , 10 cali przetwornik. Pokój 23m2 .Głośność na dwa oczka od "0" , dalej już zaczyna dominować. To tyle o mocnych subach
-
Przez modelarz01 · Napisano
Można wywalić nóżki i wstawić samemu kółka np Zestaw 4 kółek kółka 100-125 mm warsztatowe do wózka obrotowe z hamulcem 400 KG. U siebie mam wykładzinę i pianomat 10mm. Więc i tak muszę podnieść do góry żeby przenieść. -
Jak najbardziej TAK !!! A , jeszcze lepiej 2 takie
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy