-
Ostatnie posty
-
Szczegółowy podział jakości dźwięku w Spotify: Spotify Premium: Aplikacje desktopowe i mobilne: Do 320 kb/s (OGG Vorbis). Odtwarzacz internetowy: Do 256 kb/s (AAC). Spotify Free: Aplikacje desktopowe i mobilne: 160 kb/s (OGG Vorbis). Odtwarzacz internetowy: 128 kb/s (AAC). Poziomy jakości w Qobuz: Jakość CD (bezstratna): Dostępna dla wszystkich utworów, zapewniająca dźwięk o jakości płyty CD (16-bit/44.1 kHz) w bezstratnym formacie FLAC. Wysoka Rozdzielczość (Hi-Res): Dla wybranych utworów, oferuje jakość do 24 bitów/192 kHz, co zapewnia bogatszy i bardziej szczegółowy dźwięk niż standardowa płyta CD. Ultra Wysoka Rozdzielczość (DSD/DXD): W przypadku niektórych utworów, dostępne są unikatowe formaty DSD i DXD, które oferują jeszcze wyższą wierność reprodukcji dźwięku, wykraczając poza tradycyjny system PCM. Tu może być sedno, nie wiadomo czy test rzetelny. Osobiście słyszę różnicę między mp3 128-320kb, FLAC 16/24 bit i 48/96kHz, ale między 24bit 96 i 192 już nie.
-
Tomku, ja mam siedzenie ok. 5 m od sprzętu, jeśli o mnie chodzi to nawet streamer nie musi mieć wyświetlacza wcale A wyswietlacz taki sam jak w Cd 1000/2000
-
A wyglądał jak Denon ??? @lpomis Wojtek zrób proszę zdjęcie tacki CDX -1060 , i pokaż kolegom jak to powinno wyglądać Jak możesz to cyknij też wyświetlacz , bo tego też nie znają Miałem i potwierdzam , bardzo fajne paczki w normalnych pieniądzach.
-
-
Ostatnio poruszane tematy