-
Ostatnie posty
-
Nie wiem jeszcze czy to będzie do 1tys czy powyżej. Nie wiem czy nie poczekać i kupić używany gotowy zestaw zestaw. Albo poczekać dłużej i nowy . Akustyka w filmach to chyba nie jest taka istotna jak w muzyce No to albo system w Onkyo Tylko z tymi używanymi zestawami to albo kolumny są cienkie albo amplitunery liche mówię o zestawie za 150zl około
-
Tutaj może pomóc system korekcji, w pewnym stopniu przynajmniej . A YPAO Yamahy jest całkiem fajne. Ale zgadzam się, że kolumny należy rozmieścić w miarę zgodnie ze sztuką
-
Staruszek Made in France by PDO. Podoba mi sie okładka, a Tobie @Nowy75? :)
-
Jeszcze jest coś takiego jak akustyka pomieszczenia, tak, żeby było jeszcze ciekawiej. Sam będę w przyszłości o tym myslał, żeby zagrało to lepiej, dlatego między innymi na razie się wstrzymałem z upgrade kina Ogólnie, dalej nie wiemy za ile chcesz kupić kolumny, więc też ciężko nam coś więcej podpowiedzieć. Można też poczekać, uzbierać kasę i kupić coś rozsądnego, ale dobrego na początek. Pytanie czy jesteś w stanie w miare dobrze umieścić głośniki w docelowym pomieszczeniu.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy