-
Ostatnie posty
-
Przez Salon Planeta Dźwięku · Napisano
Nie wiem czy z tym pięknem to sarkazm czy nie aczkolwiek zwykle się ludziom podobały Dołu tam na prawdę nie brakuje, ale jego zaletą jest właśnie ta sprężystość. Jak ktoś lubi gęsto na dole i szeroko jeśli chodzi o scenę to ten model to petarda. -
Przez Salon Planeta Dźwięku · Napisano
R3 Meta to spoko propozycja, nie ma się co oszukiwać, w swojej klasie mocny zawodnik, ALE - nie zapominajmy o ATC SCM11, które w kontekście reprodukcji planów pozornych są w mojej ocenie nie do pobicia. Zgrają się z Regą czy np. Atollem. Zapraszamy na odsłuchy i pogauchy do Warszawy oraz Katowic -
Tak jak napisałem. Wobec tego obok kolumn frontowych to zazwyczaj bardzo kiepski pomysł - nie daje to spodziewanych efektów które można uzyskać stosując optymalne położenie skrzynek w salonie.
-
Przez MarcinElektro · Napisano
Mam obecnie Sony SS-F6000P I Amplituner Sony STR-DG820. Zastanawiam się nad Amplituner Yamahy RX-V6A, 1 Klipsch SPL-150 na komunię bo dołożę ok. 1300 a pożniej może SVS SB-2000 Będzie też z SPL-150 od Klipscha. Zastanawiam się nad Klipsch R-820F A R-280F Jak ktoś wie co ma mocniejszy bas i kosztuje ok 3000 to niech da znać.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy