Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Dziwne zobrazowanie ma ten kalkulator. Nie zmienia się kształt, ale liczy wiec spoko. Wychodzi na to, że dwie sztuki załatwiłyby sprawę. Zastanawiam się jeszcze czy jednorodną wyspę zrobić czy rozszyć nieco (ok10cm) ze względów estetycznych    
    • @Rafał S faszyzm to może za dużo powiedziane,ale to o czym piszesz jest problemem również dla mnie. Z drugiej strony, żyjemy w czasach gdzie ludzie, którzy kilkadziesiąt lat temu musieliby podać się do dymisji,którym nikt nie podałby ręki,albo zostaliby wsadzeni do więzienia funkcjonują jak gdyby nigdy nic w życiu politycznym wspierani przez liczne elektoraty. Jak w takich okolicznościach zaistnieć politycznie będąc kulturalnym? Ale zgadzam się z Tobą,że wykorzystywanie niskich instynktów ludzi nie jest właściwe i to właśnie sprawia ,że stoję z boku
    • 1991... Mimo, iż słuchałem wtedy metalu, Nirvany, FNM i RHCP, to ta płyta mimo wszystko robiła wrażenie. I myślę, że niemała w tym była zasluga  MTV, a nadto była katowana na wszystkich osiemnastkach🤩. Jako boomer powiem, że szkoda tamtych czasów,  w muzyce tyle się działo... Ta płyta się nie starzeje i mogłaby być wydana dzisiaj z podobnym rezultatem, a zarazem jest cudowną kapsułą czasu. PS dodam tylko, że z małymi wyjątkami Kravitz zagrał na wszystkich instrumentach....
    • Dzięki za cały wpis, zresztą to poniekąd wynikało z Twoich wcześniejszych wypowiedzi. Osobiście uważam, że wykorzystywanie najniższych ludzkich niskich instynktów i budowanie na tym kapitału politycznego to coś więcej niż chwyt marketingowy. Przy pewnym natężeniu zjawiska staje się to już dla mnie czynnikiem definiującym. Dla mnie Konfederacja jest zwyczajnie za blisko faszyzmu. Jestem świadom, że ww. ruch zlikwidował bezrobocie i kilka innych problemów społecznych, ale jednak zbyt wysokim kosztem. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...