-
Ostatnie posty
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
Może, bo to są zawsze subiektywne odczucia słuchającego. Jeden powie różnica jest kluczowa a drugi, mamy takiego na forum, co powie ze wszystkie wzmacniacze brzmią tak samo. -
Z roku na rok coraz więcej audiofili zabiera swoje żony/partnerki na wystawę. Jeszcze takie moje wnioski na temat odsłuchów. Często osoby zwiedzające piszą, że warunki na wystawie nie sprzyjają odsłuchom. Owszem, ilość ludzi w wielu pokojach rzeczywiście im nie sprzyja. Ale jeśli chodzi o akustykę, myślę że w wielu pokojach jest ona dużo lepsza niż w naszych "prywatnych". I jeśli tylko trafi się na pusty pokój, w którym nie "przebija" się bas z sąsiedniego pokoju, można, wg mnie, jakieś ogólne wnioski na temat systemu wyciągnąć. Zwłaszcza jeśli wystawca zgodzi się na odtwarzanie znanych nam utworów. Pozdrawiam
-
Przez Piotr Sonido · Napisano
Tam masz dwa mdele na krzyż jeżeli mówimy o końcówkach -
A jakieś wnioski ogólne się komuś nasuwają? Impreza się rozrasta. To lepiej,gorzej ? Może coś można łatwo poprawić lub zmienić? Ludzie od organizatora też pewnie tu zaglądają,może jakieś pomysły padną na podatny grunt.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy