Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• mimo różnych opinii na różnych forach. moja jest taka, że kluczowe jest połączenie końcówki mocy i zestawu głośnikowego. to musi ze sobą współpracować aby był efekt. efekt synergii. efekt satysfakcji...
    • To tym bardziej daje radę.   Inna sprawa jakby to zagrało z czymś innym niż ud 507. Jakby podłączyć takiego dajmy na to warmera albo inny dac w cenie powiedzmy 1500 zl, to różnice między transportami by sie zatarly czy przeciwnie - uwypukliły?  Nie mam w tej chwili za dużego materiału porownawczego ale mogę  z czystym sumieniem stwierdzić na podstawie tych sprzętów jakie obecnie mam i znam, że różnica DACów Denon  vs TEAC  jest mniej słyszalna niż różnica transportów tenże Denon vs Atoll. Mówiąc wprost, ja słyszę większą różnicę między tymi transportami niż między tymi przetwornikami. Zanim ktoś mi zarzuci pochopne wnioski dodam, że opisuję te konkretne urządzenia....😉
    • Sorry, ale to jest budżetówka, a nie średnia półka.😉
    • TagaHarmony możesz kupić z metra i dokupujesz tylko wtyki. Zapytaj, czy dystrybutor by ci zakonfekcjonował. Możesz też zobaczyć jakieś inne z metra. W dc-components, albo blackdotaudio masz kable z metra i wtyki, zamawiają długość jak ciebie interesuje i prosisz o konfekcję za dopłatą pewno. Ale dostajesz taka długość kabla jaką sobie zamówisz.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...