Q21 Napisano Piątek o 11:56 Udostępnij Napisano Piątek o 11:56 Odsłuch w Radiu Łódź przebiegł cudownie! To było prawdziwe święto dla wszystkich miłośników doskonałego brzmienia. Płyta Stevena Wilsona zabrzmiała w niezwykle emocjonalny i przestrzenny sposób, wydobywając z siebie każdy najdrobniejszy niuans i detal. Dzięki starannie dobranemu sprzętowi audio, uczestnicy mieli okazję doświadczyć muzyki w zupełnie nowej odsłonie – intymnej, głębokiej i absolutnie wyjątkowej. Całe wydarzenie okazało się nie tylko pokazem możliwości sprzętu, ale także świetną okazją do rozmów, wymiany doświadczeń i wspólnego przeżywania muzyki. Subwoofery REL, kolumny Monitor Audio z serii Gold oraz elektronika Arcama stworzyły spójną i niesamowicie dynamiczną całość, udowadniając, że sprzęt najwyższej klasy naprawdę robi różnicę. Z radością dzielimy się z Wami małą galerią zdjęć z tego wyjątkowego odsłuchu – zachęcamy do obejrzenia i powspominania razem z nami tej magicznej atmosfery 🙂 Już niebawem zaprosimy Was na kolejny odsłuch w Debich Studio – zapowiada się równie ekscytująco, więc warto czekać i śledzić nasze aktualności 😉 Fot 1-4 są naszego autorstwa, 5-9 wykonał Sebastian Szwajkowski. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Piątek o 15:43 Udostępnij Napisano Piątek o 15:43 3 godziny temu, Q21 napisał: Odsłuch w Radiu Łódź przebiegł cudownie! Dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Piątek o 15:46 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 15:46 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem ? Było dość sporo informacji, nawet na samym Audio https://audio.com.pl/muzyka/newsy/31551-odsluch-albumu-the-overview-stevena-wilsona-w-systemie-wielokanalowym-juz-8-kwietnia-w-lodzi Ale nic straconego, już wkrótce będą kolejne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Piątek o 17:04 Udostępnij Napisano Piątek o 17:04 1 godzinę temu, Q21 napisał: Ale nic straconego, już wkrótce będą kolejne Dzięki za informację. Dajcie o imprezie znać wcześniej na Forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 07:50 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:50 Damy, jasne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts