josejose Napisano 14 kwietnia Udostępnij Napisano 14 kwietnia Hej, chcę kupić jak najlepsze słuchawki w tym przedziale cenowym. Będą prezentem dla mojej żony. Nie jestem obeznany z markami audio premium i postanowiłem zapytać wśród grona osób znających temat. Mam dwóch faworytów: ATH-TWX9 Sony WF-1000XM5 ATH super wyglądają super, ale według YT ANC nie jest tak fajne jak w Sony. W ogóle jak te słuchawki wypadają na tle np. Samsungów Galaxy Buds 3 Pro(ja takich używam) jest przepaść w dźwięku i ANC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 14 kwietnia Udostępnij Napisano 14 kwietnia (edytowany) W Top mają w tej chwili świetną cenę na Bowers and Wilkins Pi7 S2 Edit: Widzę, że jesteś z Warszawy - białe mają w salonie na Andersa. Edytowano 14 kwietnia przez Chmarski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josejose Napisano 14 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 14 minut temu, Chmarski napisał: W Top mają w tej chwili świetną cenę na Bowers and Wilkins Pi7 S2 Edit: Widzę, że jesteś z Warszawy - białe mają w salonie na Andersa. Jak się mają do tych dwóch modeli o których pisałem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 14 kwietnia Udostępnij Napisano 14 kwietnia Nie słuchałem żadnych z nich. Oglądałem sporo recenzji bo rozważałem je, wersję Pi8 i Devialety Gemini II, dlatego uważam, że za tą cenę to świetna okazja. Posłuchać przed kupnem raczej się nie uda. Przynajmniej w Top Hifi. Z tego powodu u mnie stanęło na nausznych Px7 S2e, bo nie miałem ciśnienia na TWSy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josejose Napisano 14 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia Nie mam wiedzy na temat tych firm i zastawiam sie, które z nich najlepiej grają i są najlepsze w codziennym użytkowaniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia Cześć warto też sprawdzić Nuarl Next 1, AKG N5 Hybrid, które obecnie są w promocyjnej cenie, a także Sennheisery Momentum TWS 4 W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dnia 14.04.2025 o 19:11, josejose napisał: Jak się mają do tych dwóch modeli o których pisałem? Dwa, różne sposoby prezentacji. Jeśli cenisz sobie, precyzje, zdecydowanie, transparentą górę i szybki bas, który nie będzie Cie przytłaczał, to zdecyduj się na wspomniane wcześniej Audio Technica TWX9, ale jeśli brzmienie pociągnięte "grubą kreską" do tego z mocno zaznaczonym bas plus do tego lekkim ociepleniem, to wtedy uderz w B&W Pi7s2 które jeszcze mamy w bardzo dobrej cenie, gdyż ten model dobiega końca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts