Łukasz Panasiuk Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Dzień dobry, po wielu latach słuchania muzyki (trance, edm, oraz inne odmiany muzyki elektroczniej) głownie na słuchawkach postanowiłem kupić zestaw stereo Szukam kolumn + prawdopodobnie ampli Moje oczekiwania Możliwość słuchania muzyki ze spotify - podłączenie do tv ( zawsze lepiej niż z głośników wbudowanych) z góry dziękuje za podpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanna Nowak Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Cześć. Ja od prawie roku na takim metrażu słucham muzyki na kolumnach Kef LS50 Meta i Bluesound Powernode, co prawda korzystam z Tidala, ale oczywiście Spotify też jest dostępny, TV też mam podpięty i dźwięk jest zdecydowanie lepszy niż z telewizora. Z tego zestawu jestem bardzo zadowolony, świetnie to gra, a wygląd świetnie pasuje do minimalistycznego stylu w pokoju. Testowałem też kolumny Elac Carina z tym wzmakiem i tutaj było już zbyt dużo basu. Taki zestaw mógłbyś dostać, ale w Twoim budżecie używany. Ja sam kolumny i standy kupiłem nowe, tylko wtedy jeszcze po niższej cenie, Bluesounda wziąłem z drugiej ręki i jest OK. Adam 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Panasiuk Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Poczytałem o Bluesound Powernode i wydaje mi się, że będzie ok. Jednak nie jestem fanem głośników na stojakach kwestia wizualna) czy znajdę kolumny podłogowe w tym budżecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanna Nowak Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Myślę, że to nie tylko kwestia wizualna, musisz pamiętać, że kolumny podłogowe, ze względu na swoją budowę zawsze będą miały więcej basu, co w tym metrażu może być trudne do okiełznania. Powinieneś też wiedzieć, że wybór audio to mocno indywidualna sprawa, dużo zależy od akustyki pokoju, osobistych preferencji itp. Jeśli chodzi o kolumny podłogowe to nic Tobie nie wskażę bo ja takich specjalnie nie szukałem, ale pewnie bardziej doświadczeni forumowicze coś podpowiedzą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Nie wiem jakiej muzyki sluchasz ale jak chcesz dobrego 'kopa' zobacz te: https://allegro.pl/oferta/polskie-kolumny-tonsil-voyager-350-para-glosnikowe-glosniki-czarne-350w-9801140030 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts