Wojtek_AK Napisano 5 maja Napisano 5 maja Dzień dobry, aktualnie EIC w obu swoich sklepach oferuje wyprzedażowo Fyne F303 w okolicach 900-1000 za sztukę, co wydaje się być ciekawą ofertą, ale chciałbym Was podpytać, czy w tej cenie nie znajdą się przypadkiem ciekawsze alternatywy? Kolumny podłogowe, nowe. Jestem fanem brzmień akustycznych i starego rocka. Fyny znam i cenię, mam F502 i w zależności od nastroju zestawiam je z Yam A-S701 lub starym Pio A-400. Szukam czegoś do gabinetu, mniejsze pomieszczenie (ok 20m2), co zaoferuje podobne wrażenia do powyższych zestawień. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 maja Napisano 5 maja W ciut wyższym budżecie warto byłoby posłuchać np. Pylon Pearl 25 Odpisz, cytując
Wojtek_AK Napisano 6 maja Autor Napisano 6 maja 15 godzin temu, Q21 napisał: W ciut wyższym budżecie warto byłoby posłuchać np. Pylon Pearl 25 Bardziej się chyba od Pana spodziewałem propozycji Indiany 561 z kodem 20, które również uważam za dobrą ofertę :), chyba że Pana zdaniem tylko Pylony mogą konkurować z F303? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 6 maja Napisano 6 maja Indiany to inne granie, z większym i wolniejszym dołem. Moim zdaniem Pearle są bliższe brzmieniu Fyne 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts