Wojtek_AK Napisano wczoraj o 09:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:49 Dzień dobry, aktualnie EIC w obu swoich sklepach oferuje wyprzedażowo Fyne F303 w okolicach 900-1000 za sztukę, co wydaje się być ciekawą ofertą, ale chciałbym Was podpytać, czy w tej cenie nie znajdą się przypadkiem ciekawsze alternatywy? Kolumny podłogowe, nowe. Jestem fanem brzmień akustycznych i starego rocka. Fyny znam i cenię, mam F502 i w zależności od nastroju zestawiam je z Yam A-S701 lub starym Pio A-400. Szukam czegoś do gabinetu, mniejsze pomieszczenie (ok 20m2), co zaoferuje podobne wrażenia do powyższych zestawień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu W ciut wyższym budżecie warto byłoby posłuchać np. Pylon Pearl 25 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_AK Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 15 godzin temu, Q21 napisał: W ciut wyższym budżecie warto byłoby posłuchać np. Pylon Pearl 25 Bardziej się chyba od Pana spodziewałem propozycji Indiany 561 z kodem 20, które również uważam za dobrą ofertę :), chyba że Pana zdaniem tylko Pylony mogą konkurować z F303? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Indiany to inne granie, z większym i wolniejszym dołem. Moim zdaniem Pearle są bliższe brzmieniu Fyne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts