Wojtek Mulka Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Cześć. Rozglądam się za używanym gramofonem do +/- 600 zł. Obecnie posiadam Dual DT250 i w nim nową wkładkę AT-VMN95E. Podłączone jest to do Denon PMA 900 HNE i Bowers & Wilkins 686. Zacząłem coraz bardziej wkręcać się w winyle a gramofon który posiadam a dostałem go w prezencie nie należy do najpopularniejszych, więc szukam czegoś po prostu, co da mi więcej radości ze słuchania winyli. Macie Państwo jakieś propzycje? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @Wojtek Mulka patrząc na budżet to zostawiłbym tego Duala. Nie chcę szafować tutaj kwotami , ale trudno jest dostać SPRAWNY , ZADBANY , PO SERWISIE gramofon " z epoki" , lub nawet nowszy w kwocie poniżej powiedzmy 1500 zł. A jakie masz z tym Dualem problem ? Wkładka podstawowa , ale jak dla mnie ok. naprawdę nie jest zła. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @tomek4446 dobrze mówi, w tej cenie ciężko znaleśc gramofon w przyzwoitym stanie. Jeśli szukasz lepszego brzmienia wymień igle na wyższy model np: AT VM95SH. Na pewno usłyszysz różnicę. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts