Bart80 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć Zastanawiam się nad wyborem między Marantz stereo 70s i Marantz PM 7000N. Obecnie można je kupić poniżej 3000 zł. Wygląd i to że jest nowszy przemawia za stereo 70 , ale jednak dla mnie najważniejszy jest dzwięk a to jednak amplituner vs wzmacniacz. Będę najczęściej korzystał ze streamingu (tidal) i tv. Na razie moje kolumny to indiana nota 260, prawdopodobnie je równiez wymienię - jeszcze nie wiem na co ale w grę wchodzą tylko podstawkowe. Pomieszczenie ok 20 m. Jeśli był gdzieś podobny temat, to z góry przepraszam -ja nie znalazłem a nie jestem tu stałym gościem. Odpisz, cytując
Daniel09 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Miałem taki sam problem z wyborem między tymi samymi modelami Marantz . Ostatecznie dołożyłem i zakupiłem Marantz 60 n . Po paru dniach odsłuchu jestem pewny że dokonałem dobrego dla mnie wyboru , kolumienki to mało doceniane Dynavoice DM6 . Odpisz, cytując
Bart80 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu No gdyby nie cena to z pewnością wybrałbym 60n - to jednak 2 x wyższa kwota. Chyba że jest jeszcze coś innego do tej kwoty. Przede wszystkim muzyka - rock, pop, elektronika. Odpisz, cytując
Recommended Posts