Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Cześć, parę lat temu szukałam odpowiednich słuchawek dla mnie na fb polecono mi edifier niestety po pewnym czasie zaczęły mi się zsuwać z głowy jednak głównym powodem, przez który zdecydowałam się zmienić słuchawki są sąsiedzi.... 

Wymagania:

• Dobre ANC

• Żeby dobrze się trzymały na głowie, a jednocześnie były wygodne (mam małą głowę w dodatku noszę okulary i zdarza mi się  zasnąć w słuchawkach)

• Dobra jakość dźwięku nadający się  do każdego rodzaju muzyki, ale najczęściej słucham muzyki skupiających się na wokalu jak Aurory Aksnes. Słucham też sporo audiobooków i oglądam seriale.

• Dobry mikrofon, bo często rozmawiałam w zatłoczonych miejscach.

• Nie wiem, jaki typ będzie dla mnie odpowiedni, ale chyba  zamknięte, bo nie za bardzo, chce, żeby ktokolwiek  słyszał gdy będę miała ochotę czegoś głośniej posłuchać muzyki.

• kwota: do 700 zł, ale mogę trochę dopłacić. 

Szukając wpadły mi w oko soundcore q20i, ale nie wiem, czy mocne basy będą dla mnie odpowiednie. Nie zależy mi na Hi-Res, bo mój samsung ma tylko Dolby Atmos. Może nowsze edifior? Możecie coś polecić co posłuży mi lata? 

Edytowano przez Diana767