Gumowe Ucho Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Składam rodzicom nowe kinko. Ma być bezobsługowe po eARC dla streamingow. W grę wchodzi rozmaity sprzęt np Onkyo 7100 czy też bliźniaczy Pioneer LX305, może Denon 3800. Może coś mniejszego. W każdym razie sprzęt ma chodzić sobie z eARC, ewentualnie AirPlay, bez czkawek bez jaj. Obecna Yamaha HTR-coś tam z zestawiku jest pod tym względem ultra denerwująca. Miesza pojęcia typu Scena, źródła i tryby że aż nawet ja (człowiek który lubi sobie grzebać w kalibracjach, Audysseyach i eksperymentować) dostawałem szału. Wyskakuje z ARC, aż się wkurzyłem i podłączyłem optykiem. denon 2800 kolegi po wyborze jednego z presetów… przestał wyświetlać menu i nie mogłem tam wrócić. I chodzi teraz o to, żeby tego uniknąć. Kto ma najprostsze menu, bezobsługowe granie, brak czkawek? Sam setup może być trudny bo to ogarnę, DIRAC w 7100/LX305 mocno kusi. ewentualnie: PROSTE presety. Np: TU naciskasz żeby było słychać cicho (Dynamic volume high) Edytowano 6 godzin temu przez Gumowe Ucho Odpisz, cytując
Recommended Posts