fp74 Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca Dnia 28.06.2025 o 18:19, resi napisał: Tak. Już szczęśliwa Sonus faber i Musical Fidelity ❤ @resi czy możesz napisać jaka powierzchnia pomieszczenia u Ciebie i jak te Sonusy się sprawują. Przyznam, że rozważam przeskok z Luminy 2 właśnie na Sonetto 2 ale nie wiem, czy nie będą jednak za duże dla mnie, zwlaszcza trochę boję się basu.... Więc, jakie wrażenia? Odpisz, cytując
resi Napisano Środa o 19:18 Autor Napisano Środa o 19:18 Dnia 6.07.2025 o 21:42, fp74 napisał: @resi czy możesz napisać jaka powierzchnia pomieszczenia u Ciebie i jak te Sonusy się sprawują. Przyznam, że rozważam przeskok z Luminy 2 właśnie na Sonetto 2 ale nie wiem, czy nie będą jednak za duże dla mnie, zwlaszcza trochę boję się basu.... Więc, jakie wrażenia? Moją opinią nie można się sugerować. Raczkuje w tym świecie audio. Nie znam się na opisach na prawidlosciach. Także ja mogłabym wprowadzić w błąd. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 08:46 Napisano wczoraj o 08:46 WOW! nigdy nie widziałem takie postu. Absolutnie nie Polski. My mamy tendencje do mam to polecam dalej i będe o tym śpiewał piesni. Kurcze na prawde plusik. Mimo że nie pomogłeś :D:P koledze. Odpisz, cytując
Recommended Posts