JeszczeNIEkumam Napisano Poniedziałek o 13:22 Napisano Poniedziałek o 13:22 Cześć Mam Atolla In200, BS Node i pokoj 30 metrów. Które z dwóch kolumn bardziej polecacie? Słyszałem, ze jedne i drugie dobrze się zgrywa z tym co mam. Słucham raczej uniwersalnie, co mi tam w ręce wpadnie. Pozdrawiam Piotr. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 15:10 Napisano Poniedziałek o 15:10 Cześć Najlepiej byłoby posłuchać samemu. Jedne i drugie mogą się spodobać W razie czego zapraszamy, mamy Silvery u siebie Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 20:25 Napisano Poniedziałek o 20:25 Cześć Model 603s3 z serii 600 to jest dobry trop do tego wzmacniacza. Obydwie wymienione przez Ciebie konstrukcje mają inny pomysł na prezentację ale możliwości tam nie brakuje. 603s3 grają z rozmachem, nie ma tu nudy, jest energicznie z dobrze zaznaczonym basem. Reszta pasma również daje dużo jakości, którą można jeszcze podnieść w przyszłości. Najlepiej zrobisz, jak umówisz się na odsłuch. Potem może na wypożyczenie. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 05:39 Napisano Wtorek o 05:39 Obie pasują pod ten wzmacniacz. Najlepiej by było jakbyś obie sprawdził w domu. Wtedy byś dokonał trafnego wyboru. Jednak silvery graja mniej laboratoryjnie. Nie wiem czy to dobrze dla Ciebie czy nie. Odpisz, cytując
Recommended Posts