pacopablo Napisano Środa o 16:56 Napisano Środa o 16:56 (edytowany) Witam. Posiadam amplituner Yamaha RX V4a, do tego głośnik centralny Indiana Tesi 7, głośniki surround Indiana Tesi 2 i za fronty obecnie głośniki podstawkowe Elac Debut 2.0 B6.2. Chciałbym właśnie te Elaci zmienić na inne głośniki podstawkowe z możliwością wybrania białego koloru Budżet do 2000zł za parę, pokój w mieszkaniu ok. 20m2. Chodzą mi po głowie Elac Debut Reference B6. Czy zagrają wyraźnie lepiej z moim zestawem? Proszę o ewentualne polecenie innych głośników, które zagrają dobrze z moją Yamahą. Dziękuję i pozdrawiam. Paweł. Edytowano Środa o 17:01 przez pacopablo Odpisz, cytując
AUDIOPOLIS Napisano Czwartek o 07:44 Napisano Czwartek o 07:44 Debut Reference będą miały ostrzejsze wysokie tony od obecnych , a ich kolor nie do końca jest biały (boki są jasne drewno). Moim zdaniem warto wziąć pod uwagę Monitor Audio Bronze 100, a jeśli można trochę przekroczyć budżet to Dali Obron 3. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Czwartek o 08:21 Napisano Czwartek o 08:21 Cześć Monitor Audio Bronze 100 oraz Dali Oberon 3 to zdecydowanie opcje warte odsłuchu i sprawdzenia. Sprawdziłbym również Heco Aurora XT 300, czy Focal Theva No1 z naszego outletu W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując
pacopablo Napisano Czwartek o 15:39 Autor Napisano Czwartek o 15:39 (edytowany) Dziękuję za polecenie głośników. Mam jeszcze jedno pytanie. Moja Yamaha RX V4a posiada wyjście pre out subwoofer i czy można w to wejście podpiąć zewnętrzny wzmacniacz stereo? Dziękuję i pozdrawiam. Edytowano Czwartek o 15:39 przez pacopablo Odpisz, cytując
Butler Napisano Czwartek o 17:04 Napisano Czwartek o 17:04 To są wyjścia na subwoofer, nie mają pełnego pasma dla zwykłych kolumn. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:58 Napisano wczoraj o 08:58 17 godzin temu, pacopablo napisał: Dziękuję za polecenie głośników. Mam jeszcze jedno pytanie. Moja Yamaha RX V4a posiada wyjście pre out subwoofer i czy można w to wejście podpiąć zewnętrzny wzmacniacz stereo? Dziękuję i pozdrawiam. Nie, tylko subwoofer. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu one grają lepiej. ale to nadal ELAC. Jaki jest powód wymiany? Że chcesz białe? JAk zmieniać to na cos co wniesie więcej tak myślę. Bronze 100 faktycznie, Polk ES20. Odpisz, cytując
Recommended Posts