pacopablo Napisano Środa o 16:56 Napisano Środa o 16:56 (edytowany) Witam. Posiadam amplituner Yamaha RX V4a, do tego głośnik centralny Indiana Tesi 7, głośniki surround Indiana Tesi 2 i za fronty obecnie głośniki podstawkowe Elac Debut 2.0 B6.2. Chciałbym właśnie te Elaci zmienić na inne głośniki podstawkowe z możliwością wybrania białego koloru Budżet do 2000zł za parę, pokój w mieszkaniu ok. 20m2. Chodzą mi po głowie Elac Debut Reference B6. Czy zagrają wyraźnie lepiej z moim zestawem? Proszę o ewentualne polecenie innych głośników, które zagrają dobrze z moją Yamahą. Dziękuję i pozdrawiam. Paweł. Edytowano Środa o 17:01 przez pacopablo Odpisz, cytując
AUDIOPOLIS Napisano wczoraj o 07:44 Napisano wczoraj o 07:44 Debut Reference będą miały ostrzejsze wysokie tony od obecnych , a ich kolor nie do końca jest biały (boki są jasne drewno). Moim zdaniem warto wziąć pod uwagę Monitor Audio Bronze 100, a jeśli można trochę przekroczyć budżet to Dali Obron 3. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:21 Napisano wczoraj o 08:21 Cześć Monitor Audio Bronze 100 oraz Dali Oberon 3 to zdecydowanie opcje warte odsłuchu i sprawdzenia. Sprawdziłbym również Heco Aurora XT 300, czy Focal Theva No1 z naszego outletu W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując
pacopablo Napisano wczoraj o 15:39 Autor Napisano wczoraj o 15:39 (edytowany) Dziękuję za polecenie głośników. Mam jeszcze jedno pytanie. Moja Yamaha RX V4a posiada wyjście pre out subwoofer i czy można w to wejście podpiąć zewnętrzny wzmacniacz stereo? Dziękuję i pozdrawiam. Edytowano wczoraj o 15:39 przez pacopablo Odpisz, cytując
Butler Napisano wczoraj o 17:04 Napisano wczoraj o 17:04 To są wyjścia na subwoofer, nie mają pełnego pasma dla zwykłych kolumn. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 17 godzin temu, pacopablo napisał: Dziękuję za polecenie głośników. Mam jeszcze jedno pytanie. Moja Yamaha RX V4a posiada wyjście pre out subwoofer i czy można w to wejście podpiąć zewnętrzny wzmacniacz stereo? Dziękuję i pozdrawiam. Nie, tylko subwoofer. Odpisz, cytując
Recommended Posts