hubert cumberdale Napisano Czwartek o 09:40 Napisano Czwartek o 09:40 (edytowany) Cześć, powoli kończą mi się kolumny podłogowe KODA 702F, więc noszę się z zamiarem zamiany na inne. W tej chwili w moim salonie 23m2 gra następujący zestaw: Ampli: Denon AVC-660H Front: KODA 702F Sub: Klipsch SW100 Centralny: Klipsch R50 Chciałbym zmienić KODY i zastanawiam się finalnie na co. Zakładam, że przy salonie mojej wielkości nie będą konieczne kolumny podłogowe, więc może coś mniejszego? Trochę poszukałem, poczytałem i zerkam w kierunku Klipsch R60M lub RB-81 II Niestety nie mam możliwości przetestowania działania takiego zestawu, więc pytanie do Was, czy taki zestaw dobrze zagra? Salon 23m2 Źródło muzyki: Spotify hip hop, rock, czasem ostrzejsze granie, trochę jazzu i reggae, więc mieszanka. do tego Netflinx Muzyka 50%, film 50% Chciałbym się zamknąć w okolicy 1000 zł. Docelowo po jakimś czasie, przyjdą jeszcze głośniki na tył. Edytowano Czwartek o 09:57 przez hubert cumberdale Odpisz, cytując
hubert cumberdale Napisano Czwartek o 10:05 Autor Napisano Czwartek o 10:05 24 minuty temu, hubert cumberdale napisał: RB-81 II odpada, to cena za sztukę Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dnia 3.07.2025 o 11:40, hubert cumberdale napisał: Trochę poszukałem, poczytałem i zerkam w kierunku Klipsch R60M lub RB-81 II RB81 dużo lepsze. stara ale super konstrukcja. Aha cena. Ok to za tysiaka to ELAC standardowo Albo https://www.olx.pl/d/oferta/klipsch-synergy-f2-swietne-podlogowki-CID99-ID16aw13.html Super paczki w tej cenie. Odpisz, cytując
Recommended Posts