domingosz Napisano 6 lipca Napisano 6 lipca Witam wszystkich Posiadam kolumny acoustic energy ae309 i zastanawiam się nad kupnem wzmacniacza rotel a12 mk2. Czy to dobrze zagra ze sobą ? Lubię się skupiać na instrumentach słuchając muzyki, wiem że w rotelu jest tone kontrol jakby czegoś było mi za dużo lub za mało. Ogólnie słucham każdego rodzaju muzyki. Ale nie wiem czy taki zestaw dobrze się zgra razem... Proszę o pomoc i dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 lipca Napisano 7 lipca Cześć Miałeś okazję słuchać z czymś tych kolumn? Jak Ci się podobało? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 21:01 Napisano Poniedziałek o 21:01 Dnia 6.07.2025 o 21:12, domingosz napisał: Witam wszystkich Posiadam kolumny acoustic energy ae309 i zastanawiam się nad kupnem wzmacniacza rotel a12 mk2. Czy to dobrze zagra ze sobą ? Lubię się skupiać na instrumentach słuchając muzyki, wiem że w rotelu jest tone kontrol jakby czegoś było mi za dużo lub za mało. Ogólnie słucham każdego rodzaju muzyki. Ale nie wiem czy taki zestaw dobrze się zgra razem... Proszę o pomoc i dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam. Rotel A12mk2 to dobry i poczciwy wzmacniacz. Jest tu na forum kilku użytkowników, tego modelu. Z mojej strony mogę Ci użyczyć to urządzenie na testy, sprawdzisz. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 08:56 Napisano wczoraj o 08:56 Uważam ze to dobry wzmacniacz do tych kolumn. Sprawdz jeszcze łagodniejszego miekszego Attessa roksana pod te kolumny to dobry kompan albo tańszy MArantz PM 7000n Odpisz, cytując
Recommended Posts