Hrabia Napisano 14 lipca Napisano 14 lipca Cześć, chcę kupić sobie słuchawki bezprzewodowe, a nie miałem nausznych żadnych jeszcze i chciałbym prosić o pomoc w wyborze. Nie słucham konkretnego gatunku, bo jestem w ciagu kilku godzin przejść z symfonii do metalu lub nawet elektronicznej szybkiej muzyki. Dziękuję za pomoc, a oto słuchawki, które wytypowałem. Bowers & Wilkins Px7 S2E Bang & Olufsen Beoplay Portal Black Dyson OnTrac Bang & Olufsen Play H7 Premium Wireless Over-ear Bowers&Wilkins Px7 S3 Beyerdynamic Aventho 300 5 4 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 14 lipca Napisano 14 lipca Dopisz to listy BOSE QuietComfort Ultra Headphones wszelka regulacja jest tylko w prawej słuchawce. Dźwięk immersyjny potrafi naśladować słuchanie jak z głośników a po Bluetooth grają jak po kablu. Żadnej kompresji czy braków. tylko trzeba delikatnie cofnąć niskie tony, bo tonowo zaburzają równowagę. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 15 lipca Napisano 15 lipca W dobrej cenie obecnie są też Sonos Ace warto posłuchać. Uniwersalne granie, z fajnym ANC, mocnym zejściem. Odpisz, cytując
Hrabia Napisano 15 lipca Autor Napisano 15 lipca No właśnie, zależy mi aby dobrze się słuchało muzyki klasycznej, ale również i z mocnym basem. Poczytam o tych Sonos Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 lipca Napisano 15 lipca 6 godzin temu, Hrabia napisał: No właśnie, zależy mi aby dobrze się słuchało muzyki klasycznej, ale również i z mocnym basem. Poczytam o tych Sonos Cześć, Koniecznie sprawdź na własne uszy, nowy model od Bowers&Wilkins , PX7s3. Brzmi zupełnie inaczej id wersji PX7s2se. Zmieniono zupełnie charakter, dołożyli niski bass i zdaję mi się, że komfort na głowie też lepszy. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 lipca Napisano 17 lipca Dnia 16.07.2025 o 21:12, Hrabia napisał: Oki, posłucham sobie co i jak gra Zdecydowanie zapraszamy! Od wczoraj uruchomiliśmy wakacyjną promkę na właśnie PX7s3, może to Cie zachęci dodatkowo 😀 Odpisz, cytując
Hrabia Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Zakupiłem Sonos Ace, jestem bardzo zadowolony z nich Dziękuję ogromnie za pomoc Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 58 minut temu, Hrabia napisał: Zakupiłem Sonos Ace, jestem bardzo zadowolony z nich Dziękuję ogromnie za pomoc Bardzo proszę. Satysfakcja jest najważniejsza Odpisz, cytując
Recommended Posts