Hrabia Napisano Poniedziałek o 20:28 Napisano Poniedziałek o 20:28 Cześć, chcę kupić sobie słuchawki bezprzewodowe, a nie miałem nausznych żadnych jeszcze i chciałbym prosić o pomoc w wyborze. Nie słucham konkretnego gatunku, bo jestem w ciagu kilku godzin przejść z symfonii do metalu lub nawet elektronicznej szybkiej muzyki. Dziękuję za pomoc, a oto słuchawki, które wytypowałem. Bowers & Wilkins Px7 S2E Bang & Olufsen Beoplay Portal Black Dyson OnTrac Bang & Olufsen Play H7 Premium Wireless Over-ear Bowers&Wilkins Px7 S3 Beyerdynamic Aventho 300 5 4 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano Poniedziałek o 20:51 Napisano Poniedziałek o 20:51 Dopisz to listy BOSE QuietComfort Ultra Headphones wszelka regulacja jest tylko w prawej słuchawce. Dźwięk immersyjny potrafi naśladować słuchanie jak z głośników a po Bluetooth grają jak po kablu. Żadnej kompresji czy braków. tylko trzeba delikatnie cofnąć niskie tony, bo tonowo zaburzają równowagę. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 08:58 Napisano Wtorek o 08:58 W dobrej cenie obecnie są też Sonos Ace warto posłuchać. Uniwersalne granie, z fajnym ANC, mocnym zejściem. Odpisz, cytując
Hrabia Napisano Wtorek o 14:42 Autor Napisano Wtorek o 14:42 No właśnie, zależy mi aby dobrze się słuchało muzyki klasycznej, ale również i z mocnym basem. Poczytam o tych Sonos Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 21:33 Napisano Wtorek o 21:33 6 godzin temu, Hrabia napisał: No właśnie, zależy mi aby dobrze się słuchało muzyki klasycznej, ale również i z mocnym basem. Poczytam o tych Sonos Cześć, Koniecznie sprawdź na własne uszy, nowy model od Bowers&Wilkins , PX7s3. Brzmi zupełnie inaczej id wersji PX7s2se. Zmieniono zupełnie charakter, dołożyli niski bass i zdaję mi się, że komfort na głowie też lepszy. Odpisz, cytując
Hrabia Napisano Środa o 19:12 Autor Napisano Środa o 19:12 Oki, posłucham sobie co i jak gra Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 20:46 Napisano wczoraj o 20:46 Dnia 16.07.2025 o 21:12, Hrabia napisał: Oki, posłucham sobie co i jak gra Zdecydowanie zapraszamy! Od wczoraj uruchomiliśmy wakacyjną promkę na właśnie PX7s3, może to Cie zachęci dodatkowo 😀 Odpisz, cytując
Recommended Posts