kaczadupa Napisano Środa o 22:38 Napisano Środa o 22:38 (edytowany) 16 godzin temu, mar77a napisał: nieco ożywi jak np. Caspian Co przez to ożywienie rozumiesz ? Pytam bo od kiedy M2 nie jest już w produkcji to nawet salony audio otwarcie mówią, że to jest baaaardzo spokojnie grający wzmacniacz. Wybitnie gęsty, jak najdalej od nazwania go szybkim a raczej dostojny Caspian M2 niczego nie ożywi ale doda wypełnienia od góry do dołu. Raczej nie widzę go do już bardzo nasyconych, trochę leniwych i ciepłych Sonetto gen 2 a bardziej do precyzyjnych i z dużą ilością detalu oraz szybkich PMC. No ale posłuchaj i ciekawe jak to odbierzesz. Edytowano Środa o 22:40 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 13.08.2025 o 08:07, mar77a napisał: Kefy się nie sprawdziły. Nie były złe (doceniam jakość dźwięku i znam je dość dobrze) ale u mnie naturalność ponad wszystko. R3 są względnie neutralne (to nie to samo), również w emocjach a ja mimo, że nie szukam czegoś mocno pogrzanego i nasyconego to doceniam gdy muzyka oddaje emocje w niewymuszony sposób (ciężko określić to inaczej xD). Kolejne na testach u mnie będą Sonetto II właśnie (z czymś co je nieco ożywi jak np. Caspian M2). Jeśli to wciąż nie będzie to to poszukam kolejnych opcji To jak neutralność to sprawdź Revel albo Legacy. Odpisz, cytując
Recommended Posts