Top Hi-Fi & Video Design Napisano Środa o 21:30 Napisano Środa o 21:30 7 minut temu, Przemkoch napisał: Właśnie jest używana za 10 tys potrzbuje integre lub może dwa mono bloki jeszcze nie wiem ale musi być wejście pre out lub main in Monobloki, używane nie będzie prosto znaleźć. Może lepiej skupić się poprostu na dobrej i wydajnej integrze. Za 10 tysięcy może uda się dorwać Yamahę AS3000 Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano Środa o 21:37 Autor Napisano Środa o 21:37 Na e-bay w uk jest tego sporo Exposure 3510 Mono Block Power za 9 tys audiolab800, quad itp ale chciałbym Vincenta jeden jest bodajże z tym wejściem main in jako końcówka mocy. Ale tutaj słabo dostępne są Vincent, z tego co słyszałem union research jest podobny do vincenta czyli hybryda tylko nie wiem który model ale celował bym właśnie w to lub suoernait3 czy lemma creek bo z monibkokaki to też nie wiem czy mają main in Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:05 Napisano wczoraj o 05:05 7 godzin temu, Przemkoch napisał: Właśnie jest używana za 10 tys potrzbuje integre lub może dwa mono bloki jeszcze nie wiem ale musi być wejście pre out lub main in no właśnie. BArdzo fajna cena jak za ten piecyk. 7 godzin temu, Przemkoch napisał: audiolab800 mowisz o 8300MB https://audioplaza.pl/products/40263-audiolab-8300mb-srebrny-koncowka-mocy-mono-salon-poznan-wroclaw To nie gralo to jakoś specjalnie wyjątkowo. Odpisz, cytując
Przemkoch Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu (edytowany) Tak to ten bodajże. Edytowano 18 godzin temu przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu No to takie troche nadmuchane Waty. Słuchałem na Sonusach własnie ale nowszych oraz Dali. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 8300 lubi cieplejsze pre, może jakąś lampę warto mu dać Odpisz, cytując
Recommended Posts