PiotrSSam Napisano Środa o 17:55 Napisano Środa o 17:55 Witajcie Mam do dyspozycji 4 ty. zł. Jaki wzmacniacz/amplituner radzilibyście mi kupić? Dysponuje głosnikami Jamo E770 Pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Czesc, Jak łagodniejszy dzwiek to Harmana HK 970 lub starszego 680 JAk wolisz jaśniejszy dzwiek to Cambridge 840A Zostaje Ci w kieszeni na Wiim Pro. I jeszcze zostaje Odpisz, cytując
Q21 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu One zdecydowanie się lubią z Harmanami Z nowszych konstrukcji warto sprawdzić Audiolaba 6000A MKII, czy Musicala Fidelity M3si Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dnia 23.07.2025 o 19:55, PiotrSSam napisał: Witajcie Mam do dyspozycji 4 ty. zł. Jaki wzmacniacz/amplituner radzilibyście mi kupić? Dysponuje głosnikami Jamo E770 Pozdrawiam Piotr Cześć, Spróbować z Bluesound Powernode https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/bluesound-powernode-2021.html Mały, wydajny wzmacniacz z funkcjami sieciowymi za 3300 zł. Odpisz, cytując
Recommended Posts