PiotrSSam Napisano Środa o 17:55 Napisano Środa o 17:55 Witajcie Mam do dyspozycji 4 ty. zł. Jaki wzmacniacz/amplituner radzilibyście mi kupić? Dysponuje głosnikami Jamo E770 Pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:28 Napisano wczoraj o 05:28 Czesc, Jak łagodniejszy dzwiek to Harmana HK 970 lub starszego 680 JAk wolisz jaśniejszy dzwiek to Cambridge 840A Zostaje Ci w kieszeni na Wiim Pro. I jeszcze zostaje Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 09:19 Napisano wczoraj o 09:19 One zdecydowanie się lubią z Harmanami Z nowszych konstrukcji warto sprawdzić Audiolaba 6000A MKII, czy Musicala Fidelity M3si Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Dnia 23.07.2025 o 19:55, PiotrSSam napisał: Witajcie Mam do dyspozycji 4 ty. zł. Jaki wzmacniacz/amplituner radzilibyście mi kupić? Dysponuje głosnikami Jamo E770 Pozdrawiam Piotr Cześć, Spróbować z Bluesound Powernode https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/bluesound-powernode-2021.html Mały, wydajny wzmacniacz z funkcjami sieciowymi za 3300 zł. Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 23.07.2025 o 19:55, PiotrSSam napisał: Witajcie Mam do dyspozycji 4 ty. zł. Jaki wzmacniacz/amplituner radzilibyście mi kupić? Dysponuje głosnikami Jamo E770 Pozdrawiam Piotr Cześć, napisz coś więcej na temat swoich oczekiwań brzmieniowych. Zmieniasz wzmacniacz z jakiegoś czy kompletujesz system do zera ? Czego lubisz przeważnie posłuchać ? Jak duże masz pomieszczenie ? W mojej ocenie, jeśli by to miało na prawdę zagrać fajnie to należałoby tu celować w Creek Evo 4040 A w połączeniu z WiiM Pro. Odpisz, cytując
Recommended Posts