Romczak Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam Mam pytanie czy nVidia shield TV pro na 100% procent prześle dźwięk DTS HD Master odtwarzając film z USB do amplitunera? Bo Playstation4 przez USB nie przesyła DTS HD Master, tylko i wyłącznie z płyty bluray DTS HD Master się włącza. Kupiłem wczoraj tego Xiaomi Mi Box Gen2, niby miał przesyłać dźwięk DTS HD Master a nie przesyła w dodatku się zacina przy pliku 40gb z USB, oddałem i nie polecam. I ponawiam pytanie z wyżej odnośnie nVidia shield TV pro. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Na 100% to nie bo nie wiemy co to za usb i jakiego softu chcesz użyć. Generalnie Shield Pro to jedno z niewielu urządzeń obsługujących większość formatów i powinien dać radę ale j.w. @Butler chyba ma Shielda wiec pewnie powie wiecej. Z odtwarzaczy do kina które sa w stanie odtworzyć wszystkie standardowe formaty (a i to nie oznacza możliwości odtworzenia wszystkich plików bo zdarzają sie sciezki audio które sprawiają problemy) masz do wyboru: Firestick 4k Max 2nd gen, Nvidia Shield Pro i szereg pudełek typu Zidoo. Wszystkie male tv boxy typu Xiaomi itp. zazwyczaj odpadają na gęstym DTS albo Dolby. Odpisz, cytując
Butler Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie mam Shielda. Tylko FireSticka, Zidoo i Oppo. Wszystkie potrafią odtworzyć DTS-HD, ale nigdy przez USB nie próbowałem, filmy odtwarzam sieciowo. Edytowano 2 godziny temu przez Butler Odpisz, cytując
Romczak Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu No właśnie mi zależy na tym żeby z USB poleciało, jak jest ktoś kto posiada ten nVidia shield pro to fajnie jak by dał znać czy leci dźwięk DTS HD Master przez USB do amplitunera. Odpisz, cytując
Recommended Posts