ZIBI STEF Napisano 16 sierpnia 2025 Autor Napisano 16 sierpnia 2025 Jest tylko AVRMicCAL dla pierwotnego typu w okrągłej obudowie Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 17 sierpnia 2025 Napisano 17 sierpnia 2025 A w amplitunerze nie ma tej charakterystyki? Ja mam w Onkyo do fabrycznego mikrofonu. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 17 sierpnia 2025 Napisano 17 sierpnia 2025 Internety twierdzą, że plik przychodzi razem z Diraciem. 1 Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 17 sierpnia 2025 Napisano 17 sierpnia 2025 (edytowany) Czyli podobnie jak w Onkyo, bo w sumie to nie wiem czy jest on „zaszyty” w ampli czy Dirac go sobie pobiera z netu, ale na ekranie wyboru mikrofonu jest właśnie ten od Onkyo no i wiadomo ten z laptopa/komputera. Edytowano 17 sierpnia 2025 przez tomek72 1 Odpisz, cytując
Fonn Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ustawiałem tylko w moim avr11 odcięcia na głośniki i patrzę a tu nieda się włączyć zapisanych filtrów dirac ...pokazuje po wciśnięciu guzika na pilocie EQ room OF. Reset zasilania nic nie zmienia ,czyżby trzeba od nowa wpisywać? Odpisz, cytując
Recommended Posts