Paweł Pszonka Napisano Niedziela o 19:49 Napisano Niedziela o 19:49 Szukam wzmacniacza, który mi pozwoli na zasilenie moich słuchawek Beyerdynamic DT 990 PRO Black Edition 80 Ohm (w przyszłości również innych słuchawek). Wzmacniacz głównie będzie używany z PC (Windows) oraz Macbookiem. Dotychczas używałem Fiio BTR3k, ale chciałem go wymienić na coś stacjonarnego. Co byście mi mogli polecić w kwocie do +/- 1k? Na forum jedynie co znalazłem to Topping DX3 PRO+, ale chyba trochę mało przyszłościowy fakt że wzmacniacz ma tylko wyłącznie wyjście 3.5 mm. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 09:14 Napisano wczoraj o 09:14 Cześć Zdecydowanie warto sprawdzić iFi ZEN DACa 3. Bardzo fajny sprzęt, o mniejszej mocy wyjściowej niż Topping, ale ma bardziej barwne brzmienie W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W tej kwocie także polecę iFi Zen DAC 2 lub 3, ponieważ dobrze zgrywa się z tym modelem słuchawek. Zwłaszcza w średnich i wysokich tonach zachowuje czystość grania i gładko je podaje, gdzie czasem ze wzmacniaczami bardziej podkreślającymi te zakresy może pojawiać się ostrość w graniu. Odpisz, cytując
Recommended Posts