vesper Napisano Wtorek o 20:27 Napisano Wtorek o 20:27 Mam zamiar wysłać swojego Arcama SA30 na serwis pogwarancyjny do firmy Audio Center Poland. Czy macie jakieś doświadczenia w temacie serwisu w tej firmie? Ewentualnie czy polecacie jakiś inny sprawdzony? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:43 Napisano wczoraj o 05:43 To jest oficjalny serwis dystrybutora. Jest po prostu ok. Najlepiej by było gdyby zrobili wstępny kosztorys. Dzwoniłeś tam? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Cześć A co się dzieje z Twoim wzmacniaczem? Odpisz, cytując
vesper Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Dzieje się rzecz następująca - przy cichym odsłuchu jeden z kanałów gra wyraźnie ciszej od drugiego, czasami nie gra wcale. Po zwiększeniu głośności balans wraca do normy. Prawdopodobnie problem ustępuje również po rozgrzaniu się wzmacniacza (chociaż tego jeszcze nie stwierdziłem ze 100% pewnością). Pan z Audio Center w rozmowie telefonicznej sprawiał wrażenie jakby był to dobrze znany problem, wg niego związany z koniecznością wymiany jakiegoś przekaźnika. Wstępnie wycenił naprawę na ok. 350zł. Zamierzam wysłać do nich sprzęt, mimo że wolałbym oddać go do naprawy gdzieś lokalnie (Trójmiasto i okolice) zamiast wysyłać, ale nie znalazłem alternatywy. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dysbalans w potencjometrze to nie jest nic rzadkiego, ale jak uda się naprawić, to będzie dobrze Moim zdaniem cena nie jest zła. Odpisz, cytując
Recommended Posts