kocurek7 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam, Obecnie posiadam stereo: Amplituner Advance Paris A5 + kolumny Audio Physic Classic 5 + subwoofer REL 5/5x Jako, że ostatnio więcej oglądamy filmów i seriali niż słuchamy muzyki chciałbym w miarę tanio rozszerzyć ten system do kina domowego. W końcu też jest konkretny, odłożony budżet na rozbudowę wynoszący 10-11 tys. zł Wymyśliłem coś takiego: 1. Marantz Cinema 70s (zasili tylko centralny + surroundy) 2. Audio Physic Classic Center / Audio Physic Classic Center 2 (w ogóle jest jakaś różnica między Center i Center 2?) 3. Jakieś małe surroundy - np. Monitor Audio Radius R90 + dedykowane standy do nich Odnośnie poz. 3 to nie upieram się przy tych konkretnie głośnikach, ale ma być coś małego, bo z braku miejsca będą bardzo blisko odsłuchu, tuż przy kanapie, no inaczej nie wcisnę 🙂 Czy to dobry pomysł? Prośba o pomoc w temacie i gdzie to najlepiej kupić. Szukając ofert na Audio Physic Classic Center znalazłem jedną ofertę z dziwnie niską ceną wynoszącą 2 999 zł https://www.maxaudio.eu/pl/p/AUDIO-PHYSIC-Classic-Center-2-Glass-Anthracite/3943 a wszędzie indziej ceny w zakresie 5000 - 7000 zł, więc totalnie nie wiem o co chodzi z cenami za ten głośnik centralny, a to jest niestety najdroższy składnik zestawu i raczej nie chcę centralnego z innej firmy, bo wydaje mi się, że dobrze mieć centralny z tej samej serii co kolumny podłogowe. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts