cichy9007 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Cześć, potrzebuję waszej pomocy w doborze subwoofera. Do wydania mam ok 2tys, szukam suba który w 90% będziecie wykorzystywany do tv/netflixa, pozostałe 10% to muzyka w tle przy sobotnim sprzątani. Do nagłośnienia jest salon z aneksem ok 25m2, to co aktualnie posiadam to: Onkyo 6100, fronty triangle br03, centralny triangle br01, tyły póki co to satelitki ze starego kina. Rms.pl jeśli czytasz ten post to wielkie dzięki za powyższy zestaw;) Na suba miałem cambridge audio x301 natomiast odsyłam go bo jak dla mnie miał zbyt mało mięsa, był dość delikatny i jak dla mnie to takie bardziej uzupełnienie frontów do stereo niż podstawa pod filmy. Chwilę miałem jbl ma510 z triangle tales 340, natomiast nie mogę tego obiektywnie ocenić ponieważ w takiej konfiguracji nie wiem czemu mialem problem z wybudzanie suba. Reasumując potrzebuję czegoś co: -poradzi sobie z 25m2 - budżet ok 2 tysi, 2.5 to już taki max - kolor biały - zgra się z tym co aktualnie posiadam Na forum czytałem że polecany jest np magnat rs 12, natomiast nie miałem styczności i nie wiem czy nie będzie to krok wstecz względem tego co aktualnie mam, pozdrawiam. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, cichy9007 napisał: - kolor biały Tutaj moze byc problem... jak ma być z mięem i tanio względnie to Klipsch RP1000 SW ale jest czarny i wyjsciowa cena 2700 - będziesz musiał ponegocjować. Odpisz, cytując
Recommended Posts