mike8585 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzięki Ci bardzo mam moc byś wziął nada 356 czy rotel Ra 12? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @mike8585 no a na czym stanęło z kolumnami. Bo ta marka kolumn Celestion to był by świetny ruch, a gdybyś jeszcze poszedł w któryś z modeli serii Ditton to byłbyś na pewno zadowolony. Edytowano 2 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Co do tego nad cY rotel?jeden i drugi ma więcej mocy jak deklaruje producent Odpisz, cytując
S!N! Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: gdybyś jeszcze poszedł w któryś z modeli serii Ditton to byłbyś na pewno zadowolony. A po czym stwierdzasz, że byłby zadowolony, przecież nie wiesz jaką lubi sygnaturę, a z tego co kojarzę to raczej trancu nie słuchasz. @mike8585Nie wybrałbym żadnego z nich z tego względu, że to granie mi totalnie nie leży ( oba grają imo słabo ) Nad mam wyrazistą średnicę i niskie tony są bodajże obszerniejsze takie bułowate i z tego co pamiętam to był ciemniejszy chyba od rotela, który ma krótszy bas i chudszy, zwinniejszy, ale nie pamiętam dokładnie jak to grało, słuchałem nada jak jeszcze był produkowany. Musiałbyś sam posłuchać bo to dwa różne brzmienia.Nie ma opcji, że Ci ktoś doradzi w kwestii wyboru bo to już indywidualne preferencje. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, S!N! napisał: A po czym stwierdzasz, że byłby zadowolony, przecież nie wiesz jaką lubi sygnaturę, a z tego co kojarzę to raczej trancu nie słuchasz. @mike8585Nie wybrałbym żadnego z nich z tego względu, że to granie mi totalnie nie leży ( oba grają imo słabo ) Nad mam wyrazistą średnicę i niskie tony są bodajże obszerniejsze takie bułowate i z tego co pamiętam to był ciemniejszy chyba od rotela, który ma krótszy bas i chudszy, zwinniejszy, ale nie pamiętam dokładnie jak to grało, słuchałem nada jak jeszcze był produkowany. Musiałbyś sam posłuchać bo to dwa różne brzmienia.Nie ma opcji, że Ci ktoś doradzi w kwestii wyboru bo to już indywidualne preferencje. Bo to są świetne kolumny, jestem pewien, że nawet Tobie(to nie są słupki , których tak nie lubisz) by się podobały , oczywiście myślę o tych z serii Ditton. Odpisz, cytując
Recommended Posts