Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Nektores napisał: W sensie zastanawiasz się nad tym nowym Samsungiem 990f? Można powiedzieć, że o tym myślę. Ale z drugiej strony nie za bardzo gdzie miałbym samą belkę ułożyć, bo tv wiszący pod mocnym kątem, a na komodzie nie ma miejsca bo sprzęt stereo cały stoi. Odpisz, cytując
bramowicz1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Można powiedzieć, że o tym myślę. Ale z drugiej strony nie za bardzo gdzie miałbym samą belkę ułożyć, bo tv wiszący pod mocnym kątem, a na komodzie nie ma miejsca bo sprzęt stereo cały stoi. W zestawie masz uchwyt mocujący do ściany. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bramowicz1 napisał: W zestawie masz uchwyt mocujący do ściany. No nie wiem czy to by było dobre wyjście, bo tv jest powieszony w dużej odegłości od ściany, dół około pół metra , a góra 70cm. Na komodzie też nie zmieszczę. Odpisz, cytując
bramowicz1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ale widzę, że TV na uchwycie można cofnąć trochę do tyłu. A w soundbarze moduły Atmosowe są skierowane do góry pod kątem 45 stopni. Przednie w stronę słuchacza więc nie powinno tłumić. Odpisz, cytując
Nektores Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: Można powiedzieć, że o tym myślę. Ale z drugiej strony nie za bardzo gdzie miałbym samą belkę ułożyć, bo tv wiszący pod mocnym kątem, a na komodzie nie ma miejsca bo sprzęt stereo cały stoi. Ja mam podobny problem... U mnie belka zmieści się na stoliku ale problemem są nogi od TV (przecież ich nie obetnę... :))) A nie chcę wieszać TV na ścianie. Odpisz, cytując
bramowicz1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To pozostaje zmiana stolika z odpowiednio szerokim blatem. U mnie TV też ma nóżki i mieści się soundbar.😉 Odpisz, cytując
Nektores Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bramowicz1 napisał: To pozostaje zmiana stolika z odpowiednio szerokim blatem. U mnie TV też ma nóżki i mieści się soundbar.😉 Stolik ma 1,5m zatem idealnie pasuje pod belkę tylko nie jest mega głęboki... Z kolei nóżki od TV idą pod skosem... Odpisz, cytując
bramowicz1 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nektores napisał: Stolik ma 1,5m zatem idealnie pasuje pod belkę tylko nie jest mega głęboki... Z kolei nóżki od TV idą pod skosem... Przejęzyczyłem się odpowiednio głęboki. I rozumiem, że to dylemat. Sam taki miałem bo stary nie pasował. Odpisz, cytując
Nektores Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, bramowicz1 napisał: Przejęzyczyłem się odpowiednio głęboki. I rozumiem, że to dylemat. Sam taki miałem bo stary nie pasował. No cóż, trzeba szukać jakiegoś innego rozwiązania albo modelu soundbara. Stolika nie wymienię haha :)))) 1 Odpisz, cytując
bramowicz1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Nektores napisał: No cóż, trzeba szukać jakiegoś innego rozwiązania albo modelu soundbara. Stolika nie wymienię haha :)))) Powodzenia i dobrego wyboru w soundbarze. Na naszych forach mało o soundbarach bo jest grupka osób tylko i wyłącznie preferująca AVR. Za to na Forum AVS i Reddit można poczytać sporo opini o konkretnych modelach. Odpisz, cytując
Nektores Napisano 46 minut temu Autor Napisano 46 minut temu Dziękuję Mam jeszcze jedno pytanie, jeśli chodzi o te dwa modele: 1. Bose Smart soundbar + Bass Module 500 moduł basowy (komplet) 2. SONOS ARC ULTRA soundbar + SUB MINI subwoofer (komplet) Który? Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu (edytowany) Żaden, przecież masz stereo! Podłącz wzmaka do telewizora po prostu, te kolumny zrobią robotę. Na pewno któryś klocek będzie miał wejście. Dosłownie żal nie skorzystać. A taka belka na odbijanego to żaden Atmos w każdym razie. Edytowano 3 minuty temu przez Gumowe Ucho Odpisz, cytując
Recommended Posts