JakiNijaki Napisano 5 września Napisano 5 września Cześć, Jak w temacie. Poszukuję urządzenia bezprzewodowego dzięki któremu będę mógł otwarcie muzykę na amplitunerze. Aktualnie borykam się z umiejscowieniem wzmacniacza co prowadzi niestety do jedynej aktualnej możliwości czyli przedłużania auxa na odległość 15m. Chciałem zakupić coś sensownego do 400 zł dzięki czemu mógłbym puszczać muzykę z telefonu/ laptopa. Szukałem po internecie ale niestety nic sensownego nie znalazłem plus nie wiem czy dane odbiorniki będą kompatybilne z moim sprzętem. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 08:04 Napisano Poniedziałek o 08:04 Cześć Jeśli chciałbyś rozwiązać to po Wi-Fi, to warto na pewno sprawdzić WiiM Mini Jak chcesz zostać przy Bluetooth, to z kolei ciekawą opcją jest iFi Zen Air Blue. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Pod spodem załączam bestseller Audiopro Link 2. Choć jest droższy niż zakładał Twój budżet (899 do negocjacji) to zyskasz dobry tor audio, oczywiście BT, Tidal Connect i Spotify. https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link2.html Odpisz, cytując
Recommended Posts