Quentin5 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Witam i znów proszę o pomoc . Ciąg dalszy kompletowania mojego kina domowego . Teraz szukam kolumn na tył efektowych. Podstawowe mam Pylon Diamont 30 do tego centralny z Lublina i Sub z MA . Teraz chciałem dopasować coś na tył . Pomieszczenie jest duże ponad 40 M2 i blisko 4nmetey wysokości . Zastanawiam się nad PYLON Pearl 25 ale po wyłamaniu się z Pylona i kupnie SUBa z Monitor Audio widzę że inne marki naprawdę dobrze się komponują i może lepsze będą podstawkowe na stoiskach np te z Monitor Audio seria Silver . Proszę o jakieś wasze rekomendacje i z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dzień dobry. Jako głośniki efektowe Monitor Audio z serii Silver z pewnością dobrze się sprawdzą w połączeniu z pana kolumnami Diamond 30. Z pana informacji wynika też, iż ma już pan SUBa marki Monitor Audio, tym bardziej będzie to dobra rekomendacja. Z drugiej strony, przy tak dużej kubaturze pomieszczenia Pylon Pearl 25 będą bardziej wypełniały pomieszczenie dźwiękiem. Najlepiej posłuchać jednych i drugich, bezpośrednio u siebie w salonie. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ale by było mega mieć Pearl 25 jako surround. Mam je jako fronty:) Odpisz, cytując
Recommended Posts