Jakub Bator Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć, Co byście poradzili do ok 3500zł jako odtwarzacz CD - podłączone będzie to do rx-A4A. Na razie pod uwagę wzięte zostały poniższe : - Yamaha CD-303 - nad C 538 - Rotel CD Rotel CD14 MkII Pozdrawiam JB Odpisz, cytując
Jacch Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 40 minut temu, Jakub Bator napisał: Cześć, Co byście poradzili do ok 3500zł jako odtwarzacz CD - podłączone będzie to do rx-A4A. Na razie pod uwagę wzięte zostały poniższe : - Yamaha CD-303 - nad C 538 - Rotel CD Rotel CD14 MkII Pozdrawiam JB Ona ma DAC spróbuj jakiś transport. W 300 w DAC były Burn-Browny a teraz sie nie chwalą to pewnie nie ma. Mam 303 w drugim systemie i spisuje się normalnie Edytowano 4 godziny temu przez Jacch Odpisz, cytując
Jakub Bator Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: Ona ma DAC spróbuj jakiś transport. W 300 w DAC były Burn-Browny a teraz sie nie chwalą to pewnie nie ma. Mam 303 w drugim systemie i spisuje się normalnie Dzięki 303 ma PCM1780. Też pierwsze brałem pod uwagę tą yamahę ale też ten rotel do mnie przemawia - na razie dopiero przeszukuje co było by na papierze ciekawe ( atoll cd 50 i md100 - też mi pasują ) a później z zawężonej listy już odsłuchowo bym wybierał Odpisz, cytując
Recommended Posts