Jakub Bator Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Cześć, Co byście poradzili do ok 3500zł jako odtwarzacz CD - podłączone będzie to do rx-A4A. Na razie pod uwagę wzięte zostały poniższe : - Yamaha CD-303 - nad C 538 - Rotel CD Rotel CD14 MkII Pozdrawiam JB Odpisz, cytując
Jacch Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowany) 40 minut temu, Jakub Bator napisał: Cześć, Co byście poradzili do ok 3500zł jako odtwarzacz CD - podłączone będzie to do rx-A4A. Na razie pod uwagę wzięte zostały poniższe : - Yamaha CD-303 - nad C 538 - Rotel CD Rotel CD14 MkII Pozdrawiam JB Ona ma DAC spróbuj jakiś transport. W 300 w DAC były Burn-Browny a teraz sie nie chwalą to pewnie nie ma. Mam 303 w drugim systemie i spisuje się normalnie Edytowano 20 godzin temu przez Jacch Odpisz, cytując
Jakub Bator Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: Ona ma DAC spróbuj jakiś transport. W 300 w DAC były Burn-Browny a teraz sie nie chwalą to pewnie nie ma. Mam 303 w drugim systemie i spisuje się normalnie Dzięki 303 ma PCM1780. Też pierwsze brałem pod uwagę tą yamahę ale też ten rotel do mnie przemawia - na razie dopiero przeszukuje co było by na papierze ciekawe ( atoll cd 50 i md100 - też mi pasują ) a później z zawężonej listy już odsłuchowo bym wybierał Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Jakub Bator napisał: Dzięki 303 ma PCM1780 Za 300€ to się nie ma nad czym zastanawiać. Nie spodziewaj się jednak cudów za taką cenę. Jak powiedziano wyżej: zagra... normalnie. Uczciwie, bez fajerwerków. A po co fajerwerki? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć Jeśli rozważasz też transporty, to bardzo fajną i ciekawą opcją jest Audiolab 7000CDT Z odtwarzaczy bardzo fajnym, aczkolwiek nietypowym pod kątem formy sprzętem jest Shanling EC3. Toploader w niewielkim rozmiarze Z bardziej klasycznych opcji - Musical M2scd Odpisz, cytując
Jacch Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 14 godzin temu, Jakub Bator napisał: Dzięki 303 ma PCM1780. Też pierwsze brałem pod uwagę tą yamahę ale też ten rotel do mnie przemawia - na razie dopiero przeszukuje co było by na papierze ciekawe ( atoll cd 50 i md100 - też mi pasują ) a później z zawężonej listy już odsłuchowo bym wybierał Jeśli chodzi o transporty spróbuj CAMBRIDGE AUDIO CXC SERIES za 2300 -nówka https://allegro.pl/oferta/cambridge-audio-cxc-series-2-odtwarzacz-cd-11977295321 nie wiem jaki tam (w tej jamaszce) jest DAC, ale moze być lepiej z transportem niż z pełnoprawnym CD. Spróbuj, wypożycz, albo zwróć, po prostu posłuchaj w końcu to nie jest zakup na jeden sezon Odpisz, cytując
Recommended Posts